Oldal kiválasztása
Hálószobai gardróbszekrény extra nézetséggel

írta: Kovács Gyula

gardróbspecialista, a GardrobMegoldasok.hu szerzője.

Hálószobai gardróbszekrény extra nagy nézetséggel? Joggal kérdezheted, hogy ez vajon mit jelent.

Ez bizony egyszerre két dolgot is kifejező cím.

Az egyik dolog, a gardróbszekrény maga, mert ha meglátod működés közben nehezen tudod levenni a szemed erről  a gardróbról . A döbbenetedröl pedig egy új és izglamas technikai megoldás gondoskodik. Erről egy kicsit később mesélek.

A másik dolog pedig az, hogy ezt a hálószobai gardróbszekrény videónkat több mint 2 000 000-szor nézték meg a Printeresten. Talán te is.

És elkezdődik egy kaland

Kerek perec mondhatom, hogy gardróbszekrény tervező és készítő életutam egyik legérdekesbb gardrób kalandja a  jelen beépített gardróbszekrény technikai  megtervezése és az elkészítése volt.   

Minden gardróbszekrény amit szerencsénk van elkészíteni egy különleges darab. Nem attól rendkivűli minden GM gardrób mert egydi méretűre készítjük. A GM gardróbok valódi kuriozuma az, ahogy a FLOW TÉRÉP alapján belső elerendezésést és a designt szeméjre szabjuk. Pont úgy ahogyan azt a te gardróbszekrényeddel is tennék. 

Ez a hálószobai gardróbszekrény még a különlegesebbnél külnleesebb lett is. Aznnal érteni fogod hogy miért.

Amikor Ildi és András megkeresett, hogy készítsek számukra hálószobai gardróbszekrényt, akkor még csak annyit tudtam, hogy egy hálószobába szeretnének egy GM gardrób.

A szép, szegedi belvárosi lakásukban találkoztunk a kedves házaspárral. 

A gardróbtervezés váratlan fordulattal

Egy finom kávé után -hála  égnek ök is szeretik a finomabnál finomabb kávékat- elkezdtük  a gardróbszekrény megtrevezésést. A hálószobai gardróbszekrény helyén akkor még egy televizóállványt helyeztek el, azon pedig egy lapos lcd tévé volt. Mivel megbeszéltük hogy a tvállvány és a tv helyén gardróbszekrény lesz ezért nem kalkuláltam be a gardrób szekrény belső kaialakiításnak a tervezésekor, hogy hol lesz a televizió. 

Miután megtreveztűk a gardrób belső kialakítását jött a design. Ildi és András egyöntetűen matt fehér és fényes fekete frontra szavaztak. Ennek a két alapanyagnak a kontrasztja nagyon jól passzolt a gardróbszekrény arányaihoz és a hálószoba stílusához.

Már minden infó a kezembe volt ahhoz, hogy elkészítsem a hálószobai gardróbszekrény terveit és egy előzetes árkalkulációt amikor mellékesen megkérdezetem, hogy a televizó, hol kap helyet a hlószobában.

Ildikó és András egymásra pillantottak  és amikor vissza pillatottak rám akkor egyérelművé vált a számomra, hogy a választ tölem várják és a válasznak köze kell legyen a gardróbszekrényhez. Gyorsan végigondoltam, hogy a gardrób belsejében nem fér el a tv mert a gardróbszekrény az összes rendelkezésre álló helyét feltöltöttük hasznos tárolásifunkciókkal, így egy válaszom maradt, maradgatott.

“Szereljük a tv a gardróbszekrény tolóajtajaira, de nem akárhogy”

Nos, ebben a pillanatban dölt el, hogy ez a háloszobai gardrób lesz az a gardrób ami külünlegesebb lesz a különlegesnél.

Jó néhány tervezési óra után, megszületett a gardróbszekrény végleges terve ami alapján elkészítettük a gardróbszekrényt ldikó és András hálószobájába. A gardrób 2019 óta van szolgálatba Ildi és András hálójában, sőt azóta  már agy nappalibútort is készítettűnk a számukra.  

Te hogyan profitálhatsz ebből a tapasztalatunkból?

1.)

Láthatod, hogy egy ilyen bonylultabb technika gardró sem ejtett minke kétségbe. Ha hasonlót vagy pont ilyen megoldással keresel gardróbot akkor el tudjuk neked készíteni.

2.)

Gondolj bele, ha egy ilyen érdekes és lehengerlően látványos gardróbot el tudunk készíteni, akkor milyen biztonsággal bízhatsz meg minket egy ennél hagyományosabb gardrób kivitelezésésvel. 

+1 Előny neked

Milyen menő lenne már neked is ha egy olyan gardróbszakértő csapat csinálná a gardróbszekrényedet akiknek a gardróbos videóit több millióan nézik világ szerte. Na ugye.