Oldal kiválasztása

Hálószobai gardróbszekrény extra nagy nézetséggel? Joggal kérdezheted, hogy ez vajon mit jelent.

Ez cím bizony két dolgot is magában rejt.

Az egyik dolog, a gardróbszekrény maga, mert ha meglátod működés közben, eskű nehezen tudod rólla levenni a szemed. A döbbenetedröl pedig egy új és izglamas technikai megoldás gondoskodik. Erről egy kicsit később mesélek.

A másik dolog pedig az, hogy ezt a hálószobai gardróbszekrény videónkat több mint 2 000 000-an látták már  a világszeret a Printeresten.

És elkezdődik egy kaland

Kerek perec mondhatom, hogy gardróbszekrény tervező és készítő életutam egyik legérdekesbb gardrób kalandja a  jelen beépített gardróbszekrény technikai  megtervezése és az elkészítése volt. Zárójeles mondat a cikk végén felfedezheted, hogy Te hogyan profitálhatsz az én kalandomból ezzel a beépített csoda gardróbbal.

Tudod, minden gardróbszekrény amit van szerencsénk elkészíteni egy különleges darab. De nem miattunk különleges hanem miattad. Máris mondom hogy miért. Nem attól rendkivűli mindegyik GM gardrób mert egydi méretűre készítjük.  Nem! A GM gardróbok valódi egyedisége az, ahogy a REND ÁRAMLÁS TÉRkÉP alapján tervezem meg veled közösen a gardróbód. Mindezt pedig olyan szemlélettel tesszük Te és én, hogy ne csak az gardróbszekrényben legyen rend, mután az elkészült hanem az új GM gardróbod által otthonod AUTOMATA REND MEGTARTÓ KÉPESSÉGE felerősődjön.

Ez a hálószobai gardróbszekrény még a különlegesebbnél külnleesebb lett is. Aznnal érteni fogod hogy miért.

Amikor Ildi és András megkeresett, hogy készítsek számukra hálószobai gardróbszekrényt, akkor még csak annyit tudtam, hogy egy hálószobába szeretnének egy GM gardróbot.

A szép, szegedi belvárosi lakásukban találkoztunk a kedves házaspárral.

A gardróbtervezés váratlan fordulattal

Egy finom kávé után -hála  égnek ök is szeretik a finomabnál finomabb kávékat- leültünk, hogy megtervezzük a gardróbszekrényt a REND ÁRAMLÁS TÉRKÉP alapján. A hálószobai gardróbszekrény helyén akkor még egy televizóállványt volt, azon pedig egy lapos lcd tévé.

Mivel megbeszéltük hogy a tvállvány és a tv helyén  lesz a gardróbszekrény ezért nem kalkuláltam be a gardrób szekrény belső kaialakiításnak a tervezésekor, hogy ha elkészül a gardrób akkor hova lesz felszerlve a televizió.

Miután megtreveztűk a gardrób belső kialakítását jött a design. Ildi és András egyöntetűen matt fehér és fényes fekete bútorfelületre szavaztak. Ennek a két alapanyagnak a kontrasztja nagyon jól passzolt a gardróbszekrény arányaihoz és a hálószoba letisztult egyedi stílusához.

Már a kezembe volt a kitöltött REND ÁRAMLÁS TÉRKÉP és minden infó meg volt ahhoz, hogy  megtervezzem a hálószobai gardróbszekrényt és kiszámítsam a gardrób költségvetését amikor  megkérdezetem, hogy a televizó, hol kap helyet a hlószobában.

Ildikó és András egymásra pillantottak  és amikor vissza pillatottak rám akkor egyérelművé vált a számomra, hogy a választ tölem várják és a válasznak köze kell legyen a gardróbszekrényhez. Gyorsan végigondoltam, hogy a gardrób belsejében nem fér el a tv mert a gardróbszekrény az összes rendelkezésre álló helyét feltöltöttük hasznos tárolásifunkciókkal, így egy válaszom maradt, maradgatott.

„Szereljük a tv-t a gardróbszekrény tolóajtajaira, de nem akárhogy”

Nos, ebben a pillanatban dölt el, hogy ez a háloszobai gardrób lesz az a gardrób ami külünlegesebb lesz a különlegesnél.

Jó néhány tervezési óra után, megszületett a gardróbszekrény végleges terve ami alapján elkészítettük a gardróbszekrényt ldikó és András hálószobájába. A gardrób 2019 óta van szolgálatba Ildi és András hálójában, sőt azóta  már agy nappalibútort is készítettűnk a számukra.

Te hogyan profitálhatsz ebből a tapasztalatunkból?

1.)

Láthatod, hogy egy ilyen bonylultabb technika gardró sem ejtett minke kétségbe. Ha hasonlót vagy pont ilyen megoldással keresel gardróbot akkor el tudjuk neked készíteni.

2.)

Gondolj bele, ha egy ilyen érdekes és lehengerlően látványos gardróbot el tudunk készíteni, akkor milyen biztonsággal bízhatsz meg minket egy ennél hagyományosabb gardrób kivitelezésésvel.

+1 Előny neked

Milyen menő lenne már neked is ha egy olyan gardróbszakértő csapat csinálná a gardróbszekrényedet akiknek a gardróbos videóit több millióan nézik világ szerte.

 

 

További hasznos cikke a hálószobai gardróbszekrény témában:

5 csillagos wellnes élmény otthon – Minimalista hálószobai gardrób a kényelmésrt

Gardróbszekrény evolúció

Rendszerezés a gardróbszekrény belsejében