Oldal kiválasztása

A hangos cikk lejátszáshoz katt a PLAY gombra! Jó szórakozást!

Amikor megérkeztem Zsófi és Gábor frissen felújított otthonába, még érezni lehetett a felújítás utáni friss festék illatát. Ahogy először leültünk a világos nappaliban megbeszélni, milyen hálószobai gardrób az elképzelésük. Elmesélték, hogy azért kerestek meg a GM-et, mert egy olyan beépített szekrény és ehhez passzoló ágy a vágyuk, amely a hálószobát átalakítja a nyugalom, a szórakozás és a feltöltő pihenés kényelmes helyévé.

Lényegében egy 5 csillagos wellness szálloda legkényelmesebb szobáját.

Elmondták, hogy a munkaidejük mellett ők a pihenésre és feltöltődésre szentelt idejüket is előre tudatosan megtervezik. Többek között ezért szeretnének pontosan nekik tervezett és elkészített GM bútort.

Álomból valóság – Kezdetét veszi a hálószobai gardrób tervezése

Ahogy a te gardróbszekrény tervező konzultációd során is tennénk, Zsófival és Gáborral is aprólékosan feltérképeztük a rendszerezési, tárolási szokásaikat a REND ÁRAMLÁS TÉRKÉP használatával. A hálószoba közepén állva, olykor a frissen lerakott padlón körbe ülve a jegyzeteket közösen gondolkodtunk. Azt tervezgettük, hogy milyen gardróbszekrény számukra a legkedvezőbb, mi hozza el az otthonukba a wellness szállodai kényelmet.

Részletekbe menően kielemeztük, hogy pontosan mit jelent számukra a feltöltő pihenés. Itt kiderült, hogy a közös film/sorozat nézés, esti olvasás, zenehallgatás és természetesen a komfortos, zavartalan alvás, aminek a megvalósulást várják az új hálószobai gardrób kényelmétől és funkcióitól.
Beszélgetés során kiderült az is, hogy Zsófinak szíve vágya egy rejtett, a szekrényből kihúzható tükörlap. Valamint szüksége lesz sok vállfatartó rúdra a hosszú ruháinak és egy külön hely a féltve vigyázott mennyasszonyi ruhának.
Gábor polcos pakolóhelyeket kért a személyes gardróbszegmensébe és az elegáns üzleti zakóknak és öltönyöknek akasztó rudakat.

Figyelj, ezek az információk minimum annyira fontosak, mint a szoba vagy a falak mérete ahhoz, hogy tökéletesen személyre szabott gardróbszekrényt tudjunk tervezni neked vagy Zsófinak és Gábornak.

A beszélgetés során sokat jegyzetelek az REND ÁRAMLÁS TÉRKÉP adatlapomra. Lényégében egy kisregényt írok ilyenkor rólad és rolúk, hogy később a tervezőasztalomhoz leülve a gardróbszekrény tervezésekor könnyedén be tudjam építeni a felmerült igényedet, igényeiket a bútor, jelen esetben a hálószobai gardrób funkciói közé.

Most álmodjuk designt a gondosan feltérképezett funkciók köré.

A gardróbtervező konzultáció második felében, amikor át beszéltük, hogy milyen stílust kapjon a hálószobai gardróbszekrény annyit mondtak el Zsófiék, hogy alapvetően a modern, letisztult stílust kedvelik. Segítségként mutattak pintereset-en szépen összerendezett táblákat. Ezen felül szabadkezet adtak a hálószobai gardróbszekrény megjelenésének a megtervezéséhez.

Zavaró tényezők, részeltek kiiktatás.

Az a gondolat vezérelt tervezésekor, hogy iktassunk ki mindent zavaró design elemet a gardrób külsejéből. Ezzel azt a vizuális békét létrehozva, ami erősíti a pihenéssel töltött időt. Így született meg a hálószobai gardrób, amely látványra és funkciókban is teljes mértékben Zsófi és Gábor igényeire lett kialakítva.

Most rajtad sor!

Most csak nézd át alaposan a képeket és keresd azokat a funkciókat vagy design, stílus elemeket ebben a hálószobai gardróbszekrény elrendezésben, amelyek a Te gardróbodhoz megfelelőnek érzel.

Ha pedig segíthetek neked egy profi GM gardrób megtervezésesben, akkor keress minket a központi telefonszámon és beszéljük meg egy konzi alkalmával, hogy milyen GM gardróbszekrény tenné a te hálószobádat egy luxus wellness hotel saját bejáratú kényelmes szobájává.

További hasznos cikkek hálószobai gardróbszekrény témában:
CIKK 1

CIKK 2

 

Üdv, Kovács Gyula gardróbspecialista.

A GardobMegoldások alapítója és tulajdonosa.

 

A szerző: Kovács Gyula gardróbspecialista és a GardróbMegoldások alapítója.