Oldal kiválasztása

 Jól gondolod! Egy tetőtéri ferde gardróbszekrény tervezése és elkészítése jóval komplikáltabb feladat, mint egy egyenes gardróbszekrény megtervezése és legyártása. Ugyanakkor a ruháid, cipőid, kiegészítőid tárolásának a skálázása  ugyanolyan fontos mind a két gardrób típus estén. Így teljesen jogosan várod el, hogy egy tetőtéri gardróbszekrény is a rendezett otthonod forrása legyen.

Hadd mutassam meg egy megbízónk, Heni ferde tetőtéri gardróbszekrény tervezésesnek példáján keresztül, hogyan tervezünk az ügyfeleinkkel közösen kényelmes és látványos gardróbszekrényt.

A következő néhány sorban mesélek neked egy kicsit Heniről, így kicsit olyan lesz mintha bele csöppennél a közös gardrób tervezésünk közepébe…hajrá.

Henrietta magas rangú rendőrtiszt és sikeres üzletasszony. Ha találkoznál vele te is azonnal megéreznéd a kisugárzásán, hogy számára fontos a rendezettség és a precizitás. Valószínűleg te is így vagy ezzel. A rendőr szakmai háttér és a precíz üzleti hozzáállása miatt nála a rend a rendezettség természetes része az életnek.

Nézzük meg, hogy milyen helyre kerül az új gardróbszekrény

Ahogy belépsz velem Heni lakásába azonnal az láthatjuk az egységes designt és a gyönyörű rendet. Mivel Heni lakása rendezett és harmonikus így a feladatunk az, hogy a tetőtéri ferde gardróbszekrény segítségével még hatékonyabbá tegyük a ház rendmegtartó képességét.

Nézzük most meg, hogy milyen lett Heni ferde tetőtéri gardróbszekrény külseje:

A design:

Ahogy belépünk emeleti szobába ahova az új gardróbszekrény kerül, láthatjuk, hogy a szobát 2 egyenes és 2 ferde fal alkatotja. A szobába egyetlen tetőtéri bukó ablakon keresztül áramlik be a természetes nappali fény. Emiatt a tervezés első pillanatától sejthettük, hogy ez a ferde tetőtéri gardróbszekrény csak világos árnyalatú külsőt kaphat. Heni döntése egy kellemes tónusú, finom tapintású fehér bútorfelületre esett. Kíváncsi lennék, hogy te milyen színt választanál ide. A gardróbszoba világosságát és kellemesebb térélményét az egyik gardróbszekrény ajtóra felszerelt tükörlappal fokoztuk tovább.

Most mutatom, hogyan terveztük meg és milyen lett a gardróbszekrény belseje.

A rend forrása: A gardróbszekrény belső kialakítása

A gardróbtervező konzultáción –ahogy a te gardóbodnál is tennénk- Henivel végiggondoltuk, hogy mi az a logikus tárolási rend, ami legjobban a keze alá dolgozik a reggeli készülődéskor. És mi az a gördülékeny napvégi folyamat, ami legjobban elősegíti az elpakolást.

Most sorra vesszük tehát, hogy milyen holmik kerülnek a ferde tetőtéri gardróbszekrény belsejébe és ezek a holmik milyen gyakran kellenek. Például Heni gyakran vesz fel kiskosztümöt vagy egyenruhát feladati a napi feladaihoz . Ezért ezeket a holmikat a gardóbszekrény belsejébe olyan könnyen elérhető helyre terveztem be  ahol gyűrődés nélkül elhelyezhetőek. Ennek célnak megfelelően, pedig kidolgoztuk, hogy milyen tárolási módszerrel (az egyenruhák és kiskosztümök esetén vállfatartó) leszenek ezek holmik a legkönnyebben, leggyorsabban elérhetőek.

„Fióksor, felette polcok mellette akasztós, ha megfordulok, akkor itt legyenek a kiegészítők. Itt a túloldalon legyenek az egyenruhák egy vállfás részen végig a szekrényben. Alatta pedig legyen polc azoknak az egyenruhának, amelyik jók hajtogatva is.”

 

Summázta Henrietta a gardróbtervező konzultáció végén a ferde tetőtéri gardrób elrendezését.
A gardróbtervező konzi után már csak annyi feladatom volt, hogy megtervezem a gardróbszekrényt. A gardróbterv bemutatása után elkészítsük a gardróbszekrényt Heninek.

Nézd végig a videót, hogy még több ötlete és meríts magadnak a saját gardróbszekrényed tervezéséhez.

Most pedig te jössz! Ha kicsit is komolyan gondolod, hogy nem veszed félvállról és teljesen kiaknázod a rend akkor ítt az idő keress minket és kérj gardróbterveőkonzultációit (KATT IDE). Ezzel mindent meg teszel, amit csak tudsz ahhoz, hogy magasabb szintre emeld az otthonod rendezettségét. Mert úgy ahogy Heni ferde tetőtéri gardrób kialakítását is rendre még pedig könnyen fenntartható rendre terveztük a Tiédet is meg tudjuk úgy tervezni.

 

További cikkek a tetőtéri gardrób témában: https://gardrobmegoldasok.hu/10-kerdes-a-tetoteri-beepitett-gardrobszekreny-vilagabol/