Oldal kiválasztása

Átfogó útmutató az egyedi méretű gardróbszekrényekről

Szerző: | Egyéb | 0 hozzászólás

Vágyakozva nézed a Printerest-en a csodás gardróbszekrényeket és szeretnéd már a sajátodat is megvalósítani? Az új gardróboddal szeretnéd még szebbé és rendezettebbé tenni az otthonod?
Bármi is legyen a helyzet jó cikket olvasol. Ebben a cikkben mindent megtalálsz, amit tudnod kell az egyedi méretű gardróbszekrényekről. Kezdve attól, hogy mekkora legyen egész addig, hogy növeli e az otthonod piaci értékét egy csodás, szakértő által terezett gardrób.

Mi az a gardrób?

A gardrób moduláris kialakítású és egyedi méretű bútor. Készülhet nyitott tehát ajtó nélküli és zárt kivitekben, azaz ajtóval szerelt formában. Az egyedi gardróbszekrény nagyszerű tulajdonsága, hogy az otthonod bármely részében beépíthető. Telepíthetsz gardróbot a hálószobádban, egy üresen álló szobát alakíthatsz gardróbszobává, vagy az előszobádat is a kellemes megérkezés helyszínévé teheted egy profi gardróbszekrénnyel.

Vajon növeli az otthonod piaci értékét egy egyedi méretű gadróbszerény?

A legtöbb lakástulajdonost érdekli, hogy egy profi, egyedi méretű gardróbszekrény növeli e az ingatlan értékét. Gondolj csak bele: a legtöbb házvásárló azt is nézi vásárláskor, hogy mennyire hatékony a tárolási megoldások vannak az új megvásárolni kívánt lakásban. És egy profi gardrób szekrény pont ebben a legjobb. Ha „csak ” abban segít egy pró gardrób, hogy segít a vásárlónak, hogy a te eladásra kínált lakásodat válassza új otthonául, akkor már mondható, hogy megérte a befeketedés, mert nem csak a te örömödet szolgálta a gardrób, hanem segített, hogy eladd a lakásodat. Nálam több ügyfél is jelezte már, hogy azért sikerült magasabb áron értékesíteni a lakásukat, mert korábban egy látványos és kényelmes egyedi méretű gardróbszekrényt készítettünk a lakásban.

Mekkora legyen egy gardrób?

Sokan hiszik, hogy egy egyedi méretű gardróbszekrény csak hatalmas és mindent elnyelő lehet, ami tele van ruhákkal, táskákkal és mindenféle kiegészítővel. Ez egy általános tévhit. Egy egyedi méretű gardróbszekrény bármilyen méretű és formájú lehet. Egy gardróbszekrénynek akkorának kell lennie, ami a funkciói miatt szükséges. A egy profin tervezett egyedi méretű szekrény bármilyen formájú lehet, lehet keskeny és magas, lehet olyan ami kitölti a lépcső alatti tereket vagy lehet olyan ami a tetőtér ferde mennyezetéhez illeszkedik. Szóval nincsenek megkötések és szabályok. Csak a funkciók és a kényelem számit egy egyedi méretű gardróbszekrény esetén. Amikor a megbízóimnak tervek gardróbszekrényt első lépésben mindig a funkciók és az ígények feltárásával foglakozok.

Milyen legyen a gardróbszekrény belsőkialakítása?

Sokszor előfordult már, hogy kértek mondjam el milyen az ideális egyedi méretű gardróbszekrény. Ezt egy alapos igény és szokás felmérés nélkül lehetetlen megmondani. Tehát mindenkinek más és más az ideális gardróbszekrény belő kialakítása. Ha egy egyedi méretű gardróbszekrény mellet döntesz, akkor szinte szabadon szabhatod a stílusod a gardróbszekrény belső kialakítását.

Ha már az egyedi méretű gardróbszekrény tervezésnél tatunk: döntöttél és egyedi gardróbszekrényt szeretnék, akkor készéggel álok a rendelkezésedre és megtervezem az igényeidnek megfelelő gardróbszekrényt. Keress csak ezen a számon és egyeztessünk időpontot a gardrób tervező konzultációhoz.

Üdv, Kovács Gyula gardróbspecialista.

A GardobMegoldások alapítója és tulajdonosa.

 

A szerző: Kovács Gyula gardróbspecialista és a GardróbMegoldások alapítója.