Oldal kiválasztása

Katalin és Tamás néhány évvel ezelőtt újították fel gyönyörű családi házukat. A felújítást követően ezt a tetőtéri szobát többféleképpen igyekeztek hasznosítani. Volt ez a helyiség játék szoba a kicsiknek, vendégszoba a várva várt vendégeknek. Mivel a szoba meglehetősen nagy alapterületű ezért végül úgy döntöttek, hogy ez tetőtéri szoba lesz a család központi gardrób helysége, ahol helyet kapnak a gyakran elővett holmik és a hosszú távú tárolásra elrakott dolgok, mint például a szezonon kívüli ruhák.
Mivel a szoba mérete, formája nem tett lehetővé hogy bolti, szabvány méretű rendezzék be a helységet, ezért Katalin és Tamás a GM-et keresték meg, hogy látványos és kellő tároló hellyel gardróbszekrény segítségével öltöztessük fel a helyiséget.

 

A folyamat:

A családdal való első találkozás alkalmával alaposan felmértük a ferde falakkal övezett helységet, átbeszéltük, hogy milyen stílusú gardróbszekrényt szeretnének látni illetve, hogy mit és hogyan szeretnének tárolni a gardróbszekrényben. Ebben az esetben is részletekbe menően felmértük, hogy mennyi akasztós, polcos vagy fiókos tárolási helyet kell terveznünk a gardróbba ahhoz, hogy kényelmes és könnyen hasznosítható tároló hellyé tegyük ezt a tetőtéri gardróbszekrényt.

A kihívás:

A szobát övező ferde falak és a szoba több pontján átfutó oszlopok nem tették egyszerűvé a tervezést. Végül sikerült előállnunk egy olyan tetőtéri gardrób elképzeléssel, ami tökéletesen illett a megbízóink stílusához és tárolási szokásaihoz.

Milyen lett a gardrób… gardrób a gardrób mögött

A terv különlegessége egy félig kifordított walk-in gardrób.
A helység formája mérete és az ügyfeleink tárolási szokásai alapján olyan tetőtéri walk-in gardróbot terveztünk, ami egy egyszerű trükkel lehetővé teszi, hogy a gardróbba belépés nélkül hozzá férjenek olyan holmikhoz, amelyek gyakran kézügyben kell legyenek. A gardrób szekrény hátsó traktusát pedig azoknak a holmiknak a tárolására alakítottuk ki, amelyekre ritkán van szükség.

A wow faktor, ettől lett látványos ez a tetőtéri gardrób

Minden gardróbszekrény etervezésekor és elkészítésekor fontos a wow faktor. Ez a tetőtéri gardrób a puszta mérete miatt is lenyűgözi a szobába belépő vendégeket. Azonban a látványt a két különleges anyag kombinációja teszi elegánssá és hívogatóvá.
Ha úgy gondolod, hogy szakmai tapasztalatunkkal tudunk Neked is segíteni az álom gardróbod megtervezésében és elkészítésében írj nekünk itt (katt a linkre), vagy hívj minket ezen a telefonszámon : 0630 8 820 820.Tetőtéri gardrób szeged kecskemét budapest gardrobmeoldasok.hu Tetőtéri gardrób szeged kecskemét budapest gardrobmeoldasok.hu Tetőtéri gardrób szeged kecskemét budapest gardrobmeoldasok.hu