Oldal kiválasztása

Miért kell Vizuális Béke az otthonodban?

Szerző: | Egyéb | 0 hozzászólás

 Biztosan te is észrevetted, hogy mennyire forró téma lett az utóbbi időben az otthonunk rendezettsége. Könyvből legalább ötöt tudnál megvenni a Libriben rendrakás témában és a Netflix-en is fut két felkapott sorozat, amiből azt tanulhatod meg, hogy hogyan rakj rendet az otthonodban. És ha már a Netflix felkap egy témát, akkor tudható, hogy az egy olyan téma, ami nagyon sokakat vonz.

De nem véletlen, hogy ennyire felkapott témakör a rendrakás és a rend megtartás.

Ha belegondolsz, soha korábban még nem volt ennyire szükségünk a VIZUÁLIS BÉKESSÉGRE mint a napjainkban. Ennek az egyik egyértelmű oka, hogy örült tempóban ér minket a  vizuális zürzavar a televízióból a számítógépből és a telefonjainkból. Az agyunk pedig túlfeszített tempóban próbál rendszert keresni a friss hírek az applikációk sürgető jelzései között. Ennek a túlfeszített agyi tempónak a következménye a bénító koncentráció hiány és a letaglózó stressz.

Pedig a jó élethez nyugalomra van szükségünk.

A békés, nyugodt élethez pedig a rend, a rendezettség nélkülözhetetlen. Ebben a blogban pont arra foglak meg tanítani, hogy hogyan teremtsd meg a saját VIZUÁLIS BÉKÉDET a saját otthonodban, gardróbodban és gardróbszobádban.

Nem lesz bonyolult!

A blogot úgy írom, mintha egy jó barátomnak mesélném el, hogy hogyan tervezzen-terveztessen magának úgy gardróbot vagy gardróbszobát, amiben játszi könnyedséggel tudja a rendet fenntartani, aminek a vége az a ViZUÁLIS BÉKE amire hiszem hogy mindanyiunknak szüksége van.
Tarts velem és köszönöm, hogy olvasod a blogot.

Még egy jó hír!
A VIZUÁLIS BÉKE ugyan olyan flottul megtartható a modern európai stílusú gardróbszekrényekben mint a Klasszikus angol gardróbszekrényeinkben.

A blog sorozat következő része itt taálható: Katt ide!

 

Üdv, Kovács Gyula gardróbspecialista.

A GardobMegoldások alapítója és tulajdonosa.

 

A szerző: Kovács Gyula gardróbspecialista és a GardróbMegoldások alapítója.