Oldal kiválasztása

Fókuszban a funkció: A cipőid legjobb helye: a beépített gardrób

Szerző: | Egyéb | 0 hozzászólás

Cipők, gyönyörű cipők! Noha a nagy cipőkollekció sok ember álma, mégis gyorsan rémálommá válhat a gyűjtemény tárolása, amennyiben hiányzik a tároláshoz szükséges hely a beépített gardrób belsejében.

Két választás van. Az egyik, hogy a rendelkezésedre álló helyből megoldod a cipőkollekciód tárolását. A másik lehetőség, hogy befektetsz egy igazán jól pakolható, megfelelően felszerelt beépített gardrób kialakításba, melybe ruháiddal együtt cipőid is elférnek áttekinthetően és kényelmesen.
Következzen néhány tipp és trükk a rendezett gardróbokról.

Kihúzható fiókos cipő polcok a beépítt gardrób részeként!

Cipőid tárolásának legegyszerűbb és leghatékonyabb módja, ha kihúzható cipőtartót építek be a gardróbba. Hihetetlenül helytakarékos, könnyen áttekinthetővé válik kollekciód és nem utolsó sorban jól szellőzik.

Eddig csak hánykolódtak, le voltak dobálva a cipők az előszobában?

Sokkal praktikusabban és rendezettebben is megoldható lábbelijeid tárolásának problémája. Akár beépített gardrób, akár az előszoba bútorodban kapnak helyet a cipők, mindkét esetben jól választasz. Csupán azt érdemes a döntésnél szem előtt tartanod, hogyan lesz neked kényelmesebb. Reggeli szetted kiválasztásánál könnyebb, ha felpróbálhatod már a szekrénynél a cipőt is, vagy csak az előszobai szekrényből szeretnéd előkapni.

Cipős dobozok

Cipős dobozok, hihetetlenül praktikus és költséghatékony megoldásnak számítanak, ha nagyon sok cipőt kell effektíve kis helyen tárolnod. Érdemes a mindennapi használatos cipőket könnyen elérhető helyen tartani, míg az alkalmikat dobozokban a szekrény egyik szegletébe eltenni. Alkalmi cipőink lényegesen ritkábban kerülnek használatba, valamint sokkal drágábbak is hétköznap használatos testvéreiknél. Így érdemes jól védett helyen tárolni, és olyan helyet találni nekik a beépített gardrób kialakításában, hogy ne porosodjanak, de legfőképpen ne deformálódhassanak.

Mivel a szóban forgó dobozok ritkán kerülnek elő, hajlamosak vagyunk elfelejteni mi mindet is rejt gardróbunk hátsó része. Érdemes képet készíteni róla, esetleg egy kis listát írni és a beépített szekrényünk belső ajtajára ragasztani, hogy később sem felejtsd el.

Könyvespolc, mint cipős?

Picit vad ötletnek tűnhet, de ha olyan szinten vagy szerelmese a cipőknek, mint Carrie Bradshaw megfontolandó cipőidet gardróbszobád vagy szobád design elemévé tenni. Hogyan? Arra gondolok, hogy miért ne építhetnénk neked egy cipős polcot. Cipőkkel, táskákkal és egyéb kiegészítőkkel.
Nagyon hangulatos polcrendszert, beépített gardróbszekrényt lehet berendezni kedvenceidből.

Hozzuk ki a legtöbbet a beépített gardrób polcaiból

Amennyiben már elkészítettük neked személyre szabott gardróbodat, akkor is pici ráfordítással átalakíthatjuk cipős polcaidat, fiókjaidat. Akár kihúzható cipő tálcát, fiókot vagy lenyíló cipőszekrény vasalatokat is be tudok neked építeni a gardóbmegoldásoknál.

Igazán megéri egy két polcot kizárólag a cipőidnek fenntartani, könnyebb lesz stílusosan, rendezetten tartani őket. Esetleg még több cipőt rendezhetünk egymás mellé, ha elfektetjük őket és összeforgatjuk, mintha cipős dobozban volnának.

Koszos saras sokat használt cipők?

Érdemes a legnagyobb igénybevételnek kitett, rendszerint saras, koszos, edzőcipők, munkacipők csizmák tárolására, hadrendbe állítani egy rácsos cipőállványt. Ár érték arányban elfogadható, és akár apró, nehezen kihasználható helyekre is befér, mint a lépcső alatt kis sarok.

Ha, szeretnéd a lekedvesebb cipőidett kyelmesen és átláthatóan tárolni egy profi ardróbszekrényben akkor keress bizalommal itt: gardrobmegoldasok.hu

A fecebook oldalunk itt: https://www.facebook.com/gardrobmegoldasok

 

 

Üdv, Kovács Gyula gardróbspecialista.

A GardobMegoldások alapítója és tulajdonosa.

 

A szerző: Kovács Gyula gardróbspecialista és a GardróbMegoldások alapítója.