Oldal kiválasztása

7 + 1 gyakori kérdés a History Klasszikus angol gardróbokkal kapcsolatban

Szerző: | Egyéb | 0 hozzászólás

Ügyfeleimmel beszélgetve, az új gardróbot tervezve együtt gondolkodva gyakran merülnek fel ismétlődő kérdések. Úgy gondoltam rendkívül hasznos lehet, ha megosztok veletek néhányat ezekből.

Milyen anyagból készül a Klasszikus angol gard rób?

A Hisztory gardróbok DNS-ének a része nélkülözhetetlen része a minőség ezért  alapanyag tekintetében is kulcsszó a minőség. Legyen szó a frontokról, korpuszról (szekrény teste), vagy a vasalatokról mindig a legjobbanyagokat építjük a gardróbszekrényben, hiszen ezek prémium gardrobszekrények. Ezért bútorlapból az elérhető legjobb osztrák minőséget használjuk. Ha tekernél még egyet az egészen, és szeretnéd igazán luxus kivitelűvé varázsolni gardróbod belsejét, akár eco bőrrel is be tudjuk húzni szekrényedet.

A frontokat magas sürüségű MDF-ből készítjük. Ezeket méretre vágjuk, marjuk csiszoljuk, ez után következik a felületkezelés, de erről a következő részben írok néhány gondolatot. A bútorvasalatok, misztikus téma rendszerint. Kivetőpánt, gázrugó, tompítós sín, mándli rúd, stb… ebben az esetben is a több évtizedes szakismeret amire támaszkodunk ezek kiválasztásakor.

Milyen lehet a History Klasszikus Angol Gardróbszekrény belső elrendezése?

Klasszikus angol gardróbszekrényeinél 8 különféle elrendezésből lehet választani. Az évek tapasztalata azt mutatja, hogy ez a nyolc elrendezési típus minden igényt lefed. Természetesen extra kiegészítők választhatók a belsőhöz. Választható ékszertartós fiók illetve automatikus kapcsolóval ellátott belső világítás is, de ha egy széf lenne a megrendelő kívánsága, azt is bele tudjuk rejteni a szekrénybe.

Milyen festékkel van festve a History Klasszikus Angol Gardrób?

Bútorok elkészítésekor, nem csak a minőségi alapanyagok, de a környezetkímélő festékek használata is fontos. Kizárólag, olyan festékkel dolgozok, ami gyerekbarát és környezetbarát. Az ember lépten -nyomon olyan kemikáliákkal találkozik, amik károsak ránk nézve, szeretnék ezen változtatni. Ezért egy speciális vízbázisú festékre esett a választásom. Nekem is van egy kislányom, így szívügyem a dolog. Picit vicces leírnom, de a gyereknek akkor sem lesz semmi baja, ha az ajtófrontokat rágcsálja.

A felületkezelés csakúgy, mint a marás, több lépésben zajlik. A már előzőleg megcsiszolt anyagot alapozó festékkel átkenem. Majd száradás után újra átsimogatom egy csiszoló szivaccsal. Ez azért fontos, mert így el tudom tüntetni az MDF mikro szálacskáit, amit „felhúzott” a vízbáziús alapozó festék. Ezek után jöhet is a tényleges festés, a frontok színe kerül fel, általában két rétegben.

Át kell alakítani a lakást hozzá?

A klasszikus angol gardrób pompásan illeszkedik a legtöbb stílusú lakáshoz. Bár tény, ha átalakítod előszobád, esetleg gardrobszobád klasszikus stílusúra, még jobban együttműködik a kettő, még lenyűgözőbb lesz az összhatás.

Kik készítik a Klasszikus angol gardróbot?

Cégünk egy pici családi vállalkozás. Néhány fős csapatunk nagy gonddal és odafigyeléssel készít minden egyes bútort.

Hogyan rendelhetek?

A rendelés végtelenül egyszerű. Csupán annyi a dolgod, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az űrlapon keresztül, vagy hívd közvetlenül Kovács Gyulát.
Minden megrendelés nagy odafigyelést kíván. Mivel részletgazdag nem hétköznapi bútorokról van szó, így elkészítésükhöz az átlagosnál több idő kell. Nem ritka a 3-4 hónapos várakozási idő sem. Természetesen igyekszünk minél hamarabb elkészíteni a megrendelést.

Milyen helyiségben mutat jó?

A klasszikus angol gardrób egyik hatalmas előnye, hogy roppant jól illeszkedik minden miliőjébe. Biztos lehetsz benne, hogy nappalid dísze lesz, dicsőségesen magasodik a plafonig, uralkodó központja a szobának. De egy mart ajtós tükrös is hálószobád ékkövévé lehet. 

Üdv, Kovács Gyula gardróbspecialista.

A GardobMegoldások alapítója és tulajdonosa.

 

A szerző: Kovács Gyula gardróbspecialista és a GardróbMegoldások alapítója.