Nyitott gardróbszekrény
Ennek a nyitott gardróbszekrénynek különleges funkciója az volt, hogy a hálószoba és a fürdőszoba közötti folyosóból egy csodás walk-in gardróbszobát varázsoljon.
Kovacs Gyula,tulajdonos gardróbspecilisat
2024-06-12

H3 cím

Ha szűkös a hely ahová a nyitott gardróbszekrények szeretnéd, vagy szereted látni a ruháidat egy nyitott, könnyedén átlátható gardróbszekrényben, akkor az ajtók nélküli nyitott gardróbszekrények ideális lehet a számodra.

A nyitott típusú gardróbszekrény csak oldalakkal és hátlappal rendelkezik. Faltól falig és a padlótól a mennyezetig terjedő teret maximálisan kihasználja. A nyitott gardróbszekrények, pont mint a toló- vagy nyílóajtós társaik fel tudjuk neked szerelni a legkülönbözőbb kihúzható cipőtartókkal, ékszertartókkal, övtartókkal, óratartó fiókokkal és még sok más kényelmi és tárolási funkcióval.

És ez még nem minden:

a nyitott gardróbszekrényt kérheted klasszikus bútorlapból, de ha szereted a különlegességeket, akkor kérheted ECO bőrborítással vagy valódi fafurnéros, pácolt és lakkozott felülettel is.

A nyitott gardróbszekrényed még hívogatóbbá és látványosabbá tudjuk tenni a számodra különböző rejtet belső világítással. Ezekkel a fényekkel a nyitott gardróbszekrényed olyan lesz, mint egy látványos belvárosi kirakat. Csak ez a kirakat a Te gyönyörű ruháidat mutatja be csak neked.

De most figyelj!

A látványosságon túl a nyitott gardróbod úgy alakítjuk ki, hogy könnyedén, szinte automatikusan rend maradjon benne. Használni pedig olyan könnyű legyen, mint egy nyári laza ruhát hordani.

Látod, a nyitott gardróbok minden rendelkezésre álló centimétert a lehető legjobban kihasználva stílusos, elegáns tárolási helyet kínálnak a kedvenc ruhadarabjaidnak.

Lehet, hogy egy meglévő szobába kérsz tőlünk nyitott gardróbszekrényt, esetleg azt kéred, hogy egy walk-in-gardróbszoba belső terében alakítsunk ki nyitott szekrényt? Nyitott gardróbjaink mindig tökéletes otthont adnak az imádott ruháidnak, különleges cipőidnek és a varázslatos kiegészítőidnek!

Akármilyen nagy vagy kicsi is a helység ahová a nyitott gardróbszekrény kerül , mi azon dolgozunk, hogy olyan beépített szekrényt tervezzünk neked, amiről mindig is álmodtál. A cipő- és ruhatárolástól kezdve a különböző felületekig, beépített szekrényedet kifejezetten a Te igényeidhez alakítjuk.

Mi imádunk gardróbszekrényt készteni, te pedig szeretnél egy csodás gardróbszekrényt? Könnyen lehet, hogy egymásra találtunk gardróbszekrény témában. Keress minket és derítsünk ki.

Katt ide és kérj egy gardróbtervező találkozót.