Klasszikus angol gardrób, ahogy a kifinomult ízlésűek szeretik

Kívül klasszikus, de belül modern: van tükrös, tolóajtós és tetőtéri verzió. Faltól falig ér, minden helyet kihasznál. Választhatók a frontok és a színek. Megrendelőink kedvence az átjárható kivitel. Különleges angol festékkel festjük, fehér pamutkesztyűben szereljük össze, makulátlanul adjuk át. Kérj ajánlatot, hogy megtudd a te házadba milyen klasszikus angol gardrób illene.

Helyszíni felmérés után pontos kivitelezési ajánlat

Nézd meg mit tud, és képzeld el a saját házadba!

Neked való a history gardrób?

Megrendelőink az átlagnál kifonomultabb ízlésűek.

Nem akartam a minimál skandináv stílust, ami mindenkinek van…

Birminghamben voltunk a férjemmel üzleti úton. A vendéglátónknál volt ilyen gardrób, ekkor ragadott meg az angol klasszikus stílus. Ugyanúgy lehet ez is tükrös, tolóajtós, praktikus, csak különlegesen néz ki, és nincs mindenkinek ilyen.

Nekem nagyon bejön a klasszikus stílus

A tetőtérben van egy olyan ferde fal, ami alatt a teret nehéz volt értelmesen kihasználni. Ide képzeltem el azt, hogy egy klasszikus gardróbbal leválasztjuk a teret, de a gardrób középső ajtó mint bejárati ajtó funkcionál, és belépve rajta lett egy kis magán öltözőm. Tetszik.

Gomb alatti információs szöveg ikonnal együtt

A klasszikus gardrób készítését egy idős asztalosmestertől tanultam.

Miért hallgass rám?

Kovács Gyula vagyok, a gardrobmegoldasok.hu tulajdonosa. 25 éve foglalkozom egyedi bútor gyártással. A legjobb cégeknél tanultam a bútorok személyre szabásának a módszereit. Az elmúlt 7 évben kizárólag gardróbszekrényeket terveztem és készítettem az ügyfeleimnek.

Ha gardróbokról van szó, a média is először a gardrobmegoldasok.hu-t keresi fel:

Értékrendem

1. garancia
Minden termékre, amit kiadok a kezemből, garanciát vállalok. Nem csak addig működik, amíg ott vagyunk, és nem foglak jogilag korrekt szövegekkel lerázni, ha évek múlva esetleg probléma adódik. 5 év minőség garanciát adok, mert minden alapanyagból a legjobbat használjuk, mert az összeszerelés minőségére maximálisan odafigyelünk.
2. törvényesség
Nálunk nincs olyan, hogy „számla nélkül, okosba”. Mindenkinek a jövedelme után adót kell fizetni. Törvényesen dolgozunk és minden munkáról adunk számlát.
3. Törődés
1 év után ingyenes garanciális átvizsgálás. Átnézzük a gardrób szekrény alkatrészeit (pl: ajtókat, fiókokat). És ha kell újra beállítjuk azokat, hogy minden pontosan és precízen működjön továbbra is..

Évekkel ezelőtt egy idős magyar asztalos mester mutatta meg a History formavilágát. Két feltétele volt, hogy átadja a tudását:

Ha csak az eredeti angol festéket használom a bútorokhoz.
Amikor ezeket a bútorokat szereljük össze, akkor fehér puha kesztyű legyen rajtunk, hogy így is óvjuk, és hibátlanul adjuk át a megrendelőknek.

Mindkét feltételét elfogadtuk és így a klasszikus angol gardróbot mi, a gardrobmegoldasok.hu műhelye honosítjuk meg Magyarországon.

Mi egy gardrób specialista, családi cég vagyunk.

Mit tud a history gardrób?

Soha nem megy ki a divatból, újrafesthető, generációról generációra száll. Faltól falig ér, kívül klasszikus, belül modern, és mindig egyedi méretre gyártjuk.

Faltól falig ér, minden helyet kihasznál

Tudod mit jelent az aktív-passzív zóna?

Vannak dolgok, amiknek kéznél kell lenni. Kihúzod a tolóajtód, akkor legyen szemmagasságban az ing, nadrág, zokni.

Ha munkahelyre jársz, a vasalt cuccok vannak az aktív zónádban. Ha otthon dolgozol, mindegy mit veszel fel, de az otthoni ruháid legyenek az aktív zónádban. Ez függ az életviteledtől, attól is, hogy milyen magas vagy.

Felméréskor ezt is megbeszéljük, és olyan gardróbot kapsz, ami pont neked való. Sok olyan szempont van, ami neked lehet eszedbe sem jutna.

Milliméter pontossággal készítjük és szereljük össze

Kovács Gyula

Gardrób szakértő

Minden termékre, amit kiadok a kezemből, garanciát vállalok. Nem csak addig működik, amíg ott vagyunk, és nem foglak jogilag korrekt szövegekkel lerázni, ha évek múlva esetleg probléma adódik. 5 év minőség garanciát adok, mert minden alapanyagból a legjobbat használjuk, mert az összeszerelés minőségére maximálisan odafigyelünk.

A front adja a gardrób hangulatát

Többféle frontból választhatsz

Ha megnézed a frontokat, már ajánlatkéréskor megadhatod azt, hogy melyik tetszik. A négyzetes berakású Stuart fronttal biztosra mész, mert az minden meglévő bútorhoz illik. Ha újonnan alakítod ki az egész hálót vagy nappalit, akkor lehetsz kicsit kreatívabb a London fronttal, ami körmintás, vagy a rombuszokat mintázó Coventry fronttal. Nézd meg milyen frontok vannak!

132 féle különleges angol festék színéből választhatsz

A legtöbben a fehér, vagy a világosszürke színt kérik

Ez egy tradicionális, de környezetbarát angol festék. Nagyon strapabíró a festett felület, de ha véletlenül mégis egy kicsit megkarcolódik, akkor lehet újra festeni. Mivel újrafesthető, ezért is nem megy ki soha a divatból, generációról generációra száll.

Ugyanolyan kiegészítő bútor kérhető hozzá

Nincs annál lehangolóbb látvány, ha az új gardrób valahogy nem passzol a többi bútorhoz. Ez főleg akkor jön ki, ha valamilyen izgalmas frontot választasz. Ezért találtuk ki azt, hogy gyártunk hozzá arculatban hozzá illő kiegészítő bútort, és akkor ugyanolyan karakterű lesz a komód, a pipere asztal, az éjjeliszekrény, sőt még a karnis is.

Kívül klasszikus, belül modern

Ékszertartó, óratartó: személyre szabott kiegészítők

A gardróbjainkban azért tudsz mindig tökkéletes rendet tartani, mert mindig minden kéznél van benne.

Elhúzod az ajtót, és minden átlátsz. Ez azért van, mert nemcsak polcok vannak benne, hanem fiókok, vállfatartók, cipőtartó kihúzható polcok, drótkosarak: minden, ami arra kell, hogy átlásd, szeresd a szekrényed.

Átjárható is létezik belőle

Titkos ajtó mögött magán öltöző tárul fel

Nem csak tetőtéri szobákhoz készítjük, de meg kell hagyni, a átjárható klasszikus angol gardrób a a legkreatívabb módja annak, hogy egyszerre elrejts és kihasználd a ferde fal alatti teret.

Az ajtó mögött lehet a magán öltöződ, de lehet fürdőszoba is.  Első ránézésre nem tűnik úgy, mintha lenne a gardrób mögött valami, de az ajtó nyitásásal feltárul egy titkos világ. Ilyet aztán nem lehet lapraszerelt bútoráruházi gardróbokból csinálni, ehhez az egyedi tervezésű History angol klasszikus gardrób kell.  Árajánlatkérés után a helyszíni felmérésen megtervezem, hoygan lehet neked is ilyen átjárható gardóbod.

Milyen frontok közül választhatsz?

A gradrób előlapját így nevezik: front. A front mintázata határozza meg a gardrób stílusát. A te hálószobádba, nappalidbe melyik illik a legjobban ezek közül?

Klasszikus Angol Gardróbszekrény York gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

York front

Időtálló design

Klasszikus Angol Gardróbszekrény London gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

London front

A körívek növelik a térérzetet
Klasszikus Angol Gardróbszekrény Coventry gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

Coventry front

lenyűgöző geometrikus minta

Klasszikus Angol Gardróbszekrény York gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

York front

Időtálló design

Klasszikus Angol Gardróbszekrény London gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

London front

A körívek növelik a térérzetet
Klasszikus Angol Gardróbszekrény Coventry gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

Coventry front

lenyűgöző geometrikus minta

Klasszikus Angol Gardróbszekrény Chapman gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

Chapman front

A visszavert napfény természetes fénnyel tölti meg a szobát.

Klasszikus Angol Gardróbszekrény Stuart gardrobmegldasok.hu Kovács Gyula

Stuart front

Letisztult és egységes, ez minden bútorhoz passzol

Fehér pamutkesztyűben szereljük össze, makulátlanul adjuk át.

Kovács Gyula

Gardrób szakértő

1 év után ingyenes garanciális átvizsgálás. Átnézzük a gardrób szekrény alkatrészeit (pl: ajtókat, fiókokat). És ha kell újra beállítjuk azokat, hogy minden pontosan és precízen működjön továbbra is.

Mit gondol más?

Szia, Gyula! Szeretném még egyszer megköszönni azt a profi munkát, amit a gardróbszekrényünk összeállításánál végeztetek. Igazán jó érzés, amikor az ember pontosan azt kapja, amit kért, amit megálmodott – ez meglehetősen ritka egy ház felújítása, átalakítása során. Szóval nagyon köszönöm, köszönjük még egyszer! Biztos, hogy hamarosan felkeresünk hasonló feladattal. Szép estét, Gy. István

Kovács Gyula

Gardrób szakértő

Nem várt előnyök

Milyen érzés, ha History gardróbod van? Lehet, ezekre nem is gondolnál”

Elsimerés
Legközelebb ha vendégek jönnek, mindenkinek feltűnik a különleges gardróbod, ami nem az átlag „minimál skandináv” stílus.
magánöltöző
Ha az átjárós, walk-in gardróbot választod, akkor lesz egy kis magán öltöződ, ahol reggelente sokkal nyugodtabban koncentrálhatsz magadra. Ezért vidámabban, derűsen kezdődnek a reggeleid.
Minden stimmel
Ha kiegészítőket is rendszl, a komód, a pipere asztal, a karnis, sőt még az éjjeliszekrény ugyanolyan arculatú, mint a gardrób. Megnyugtató összhang.
Először egyeztetjük a helyszíni felmérés időpontját
History gardrób árajánlatkérés

Ha az árajánlat elküldése gombra kattintasz, ez fog történni:

1. Visszahívlak

Egyeztetjük a helyszíni felmérés időpontját

2. Helyszíni felmérés

Megbeszéljük mit, hogyan szeretnél

3. Gyártás, beszerelés

4-6 hét alatt készül el az egyedi gardrób

Kovács Gyula

Gardrób szakértő

+36 30 882 08 20

Hívj bármikor, ha nem tudom felvenni, visszahívlak. A szaktanácsadás / kiszállás ára 27 500 HUF, de ezt jóváírjuk az új bútorod árából, duplán. A teljes gardrób árát egyedi elképzeléseid határozzák meg. Pontos árat az árajánlatban adok. A History Klasszikus Angol Gardrób hozzávetőlegesen 280-370e Ft folyóméterekként.

History Gardrób Ajánlatkérés

Visszahívlak a megadott számon, és egyeztetjük a helyszíni felmérés időpontját.